cezario salotos

Cezario salotos per 40 minučių

Cezario salotos, turbūt pirmas receptas apie kurį pagalvojate, kai norite lengvo ir greitai paruošiamo maisto.

Paruošimo laikas: 40 minučių

 

Ingridientai

4 porcijoms paruošti:

  • Romaninių salotų galva, susmulkinta
  • 4 vištienos krūtinėlės
  • 1 puodelis skrebučių
  • 1/2 puodelio tarkuoto parmezano sūrio
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • Vištienos prieskoniai

Padažui:

  • 1 didelė česnako skiltelė, susmulkinta
  • 2 ančiuvių filė, susmulkinta (nebūtinai)
  • 2 šaukštai šviežiai spaustų citrinų sulčių
  • 1 arbatinis šaukštelis Dižono garstyčių
  • 1/2 arbatinio šaukštelio sojos padažo
  • 1/2 stiklinės majonezo
  • 1/2 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • Druska ir pipirai pagal skonį

Paruošimo būdas

Įkaitinkite keptuvę.

Pagardinkite vištienos krūtinėlę druska ir pipirais ir vištienos prieskoniais ir kepkite kol visiškai iškeps.

Nedideliame dubenyje sumaišykite česnaką, ančiuvių filė, citrinos sultis, Dižono garstyčias, Vusterio padažą, majonezą, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus. Ir su trintuvu viską sutrinkite iki vientisos masės.

Dideliame dubenyje sumaišykite pjaustytas romėnų salotas, skrebučius, parmezano sūrį ir padažą.

Vištienos krūtinėlę supjaustykite ir padėkite ant salotų. Pabarstykite skrebučiais. Patiekite iš karto.

Apytikslė maistinė vertė

(1 porcija):

Kalorijos: apie 314

Riebalai: apie 17g

Angliavandeniai: apie 15 g

Baltymai: apie 33 g

receptai mamyste

Naujausi mūsų receptai Instagrame - tiks visai šeimai