Cezario salotos per 40 minučių
Cezario salotos, turbūt pirmas receptas apie kurį pagalvojate, kai norite lengvo ir greitai paruošiamo maisto.
Paruošimo laikas: 40 minučių
Ingridientai
4 porcijoms paruošti:
- Romaninių salotų galva, susmulkinta
- 4 vištienos krūtinėlės
- 1 puodelis skrebučių
- 1/2 puodelio tarkuoto parmezano sūrio
- Druska ir pipirai pagal skonį
- Vištienos prieskoniai
Padažui:
- 1 didelė česnako skiltelė, susmulkinta
- 2 ančiuvių filė, susmulkinta (nebūtinai)
- 2 šaukštai šviežiai spaustų citrinų sulčių
- 1 arbatinis šaukštelis Dižono garstyčių
- 1/2 arbatinio šaukštelio sojos padažo
- 1/2 stiklinės majonezo
- 1/2 stiklinės alyvuogių aliejaus
- Druska ir pipirai pagal skonį
Paruošimo būdas
Įkaitinkite keptuvę.
Pagardinkite vištienos krūtinėlę druska ir pipirais ir vištienos prieskoniais ir kepkite kol visiškai iškeps.
Nedideliame dubenyje sumaišykite česnaką, ančiuvių filė, citrinos sultis, Dižono garstyčias, Vusterio padažą, majonezą, alyvuogių aliejų, druską ir pipirus. Ir su trintuvu viską sutrinkite iki vientisos masės.
Dideliame dubenyje sumaišykite pjaustytas romėnų salotas, skrebučius, parmezano sūrį ir padažą.
Vištienos krūtinėlę supjaustykite ir padėkite ant salotų. Pabarstykite skrebučiais. Patiekite iš karto.
Apytikslė maistinė vertė
Kalorijos: apie 314
Riebalai: apie 17g
Angliavandeniai: apie 15 g
Baltymai: apie 33 g