Amerikietiški blynai – nuostabūs skanūs, purūs, tirpstantys burnoje blynai visai šeimai
Amerikietiški blynai yra nuostabus pusryčių patiekalas, pagaminamas iš miltų, pieno, kiaušinių ir kepimo miltelių tešlos. Paprastai jie patiekiami su sviestu ir sirupu, vaisiais ar kitais mėgiamais priedais.
Paruošimo laikas: 15 minučių
Kepimo laikas: 15 minučių
Bendras laikas: 30 minučių
Porcijos: 6
Ingridientai
- 200 g universalių miltų
- 2 šaukštai cukraus
- 2 šaukšteliai kepimo miltelių
- 1/4 šaukštelio druskos
- 2 dideli kiaušiniai
- 300 ml pieno
- 2 šaukštai augalinio aliejaus
Paruošimo būdas
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius, tada įmaišykite pieną ir augalinį aliejų.
Supilkite šlapius ingredientus į sausus ingredientus ir plakite, kol viskas susimaišys.
Ant vidutinės ugnies įkaitinkite nepridegančią keptuvę. Kiekvieam blynui į keptuvę dėkite po 1/4 puodelio tešlos.
Kepkite, kol ant blyno paviršiaus susidarys burbuliukai, tada apverskite ir kepkite dar 1-2 minutes iš kitos pusės.
Patiekite karštą su mėgstamais priedais.
Apytikslė maistinė vertė
- Kcal: 410
- Angliavandeniai: 58 g
- Baltymai: 13g
- Riebalai: 14 g
- Skaidulos: 1g
Kiti populiarūs Amerikietiškų blynų receptai
Šiame recepte yra mažai angliavandenių ir daug baltymų, todėl tai puikus pasirinkimas tiems, kurie laikosi mažai angliavandenių turinčios arba ketogeninės dietos.
Paruošimo laikas: 15 minučių
Kepimo laikas: 15 minučių
Bendras laikas: 30 minučių
Porcijos: 6
Ingridientai:
150 g pilno grūdo kvietinių miltų
2 šaukštai stevijos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
2 dideli kiaušiniai
300 ml pieno
2 šaukštai augalinio aliejaus
Instrukcijos:
Informacija apie maistingumą (2 blynai):
Kcal: 320
Angliavandeniai: 51 g
Baltymai: 12g
Riebalai: 13 g
Skaidulos: 5g
Skanaus!
Jei ieškote veganiškų Amerikietiškų blynų , daugiau neieškokite! Pradėkime!
Paruošimo laikas: 10 minučių Kepimo laikas: 15 minučių
Bendras laikas: 25 minutės
Porcijos: 6
Ingridientai:
200 g universalių miltų
2 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
240 ml migdolų pieno
2 šaukštai augalinio aliejaus
1 valgomasis šaukštas obuolių sidro acto
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Instrukcijos:
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
Atskirame dubenyje suplakite migdolų pieną, augalinį aliejų, obuolių sidro actą ir vanilės ekstraktą.
Supilkite šlapius ingredientus į sausus ingredientus ir plakite, kol viskas susimaišys.
Ant vidutinės ugnies įkaitinkite nepridegančią keptuvę. Kiekvienam blynui dėkite po 1/4 puodelio tešlos.
Kepkite, kol ant blyno paviršiaus susidarys burbuliukai, tada apverskite ir kepkite dar 1-2 minutes iš kitos pusės.
Patiekite karštą su mėgstamais priedais.
Informacija apie maistingumą (vienai porcijai):
Kalorijos: 340
Angliavandeniai: 47 g
Baltymai: 6 g
Riebalai: 13 g
Skaidulos: 2g