kebabas

Kebabas per 25 minutes

Kebabo receptai gali skirtis pagal savo sudedamąsias dalis ir skonį, atsižvelgiant į kultūrą ir regioną, tačiau jie dažniausiai mėgstami kaip greitas ir sotus patiekalas daugelyje pasaulio šalių.

Paruošimo laikas: 10 minučių

Kepimo laikas: 15 minučių

Ingridientai

  • 500 g vištienos krūtinėlės be kaulų, be odos, supjaustytos kąsnio dydžio kubeliais
  • 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikos
  • 1 arbatinis šaukštelis maltų kmynų
  • 1/2 arbatinio šaukštelio česnako miltelių
  • Druska ir pipirai, pagal skonį
  • 4 didelių lavašų
  • 1 didelis pomidoras, supjaustytas
  • 1 didelis agurkas, supjaustytas
  • 1/2 raudonojo svogūno, supjaustyto
  • 4 šaukštai humuso
  • 4 šaukštai tzatziki padažo

Paruošimo būdas

Dideliame dubenyje sumaišykite vištieną, 1 šaukštą alyvuogių aliejaus, paprikos miltelių, kmynus, česnako miltelius, druską ir pipirus.

Kepkite keptuvėje 15 minučių arba kol visiškai iškeps.

Kol vištiena kepa, kitoje keptuvėje pakaitinkite lavašą, kol šiek tiek sušils.

Ant kiekvieno lavašo užtepkite po šaukštą humuso.

Ant viršaus uždėkite keptą vištieną, griežinėlius pjaustyto pomidoro, agurką ir raudonąjį svogūną.

Ant viršaus užpilkite šlakelį tzatziki padažo. Ir susukite kebabą.

Apytikslė maistinė vertė

(1/4 recepto):

Kalorijos: 700 kcal
Baltymai: 43g
Riebalai: 37 g
Angliavandeniai: 54 g

receptai mamyste

Naujausi mūsų receptai Instagrame - tiks visai šeimai